Länsi-Uusimaa

Länsi-Uusimaa

Länsi-Uusimaa

Epaper Finland Oy News

0 votes, 4 / 5


Länsi-Uusimaa 105 hälytykselle 24.9.2016

Länsi-Uusimaa 131

Länsi-Uusimaa 601 lähdössä maastopalo keikalle 2.4.2016

Länsi-Uusimaa on Lohjan talousalueen sanomalehtenä alueen ylivoimainen paikallismedia. Perinteisenä paikallisena sanomalehtenä Länsi-Uusimaa on alueen kiistaton keskustelu- ja vaikutusfoorumi. Lehdessä käsitellyt aiheet ovat kaikkien huulilla. Ylivertainen paikallinen sisältö antaa ilmoituksille tehokkaan mediaympäristön. Ilmoitus Länsi-Uusimaassa tuo nopeasti asiakkaita. Elämä on paikallista. - Länsi-Uusimaa on Etelä-Suomen Media Oy:n kustantama lehti.

Lataa Länsi-Uusimaa-sovellus, jotta pääset lukemaan uusinta lehteä iPad- tai iPhone -laitteellasi. Mobiilisovelluksen avulla pääset parhaiten hyötymään paikallisten yritysten antamista eduista: Kun olet kaupassa, löydät kaupan tarjoukset nopeasti Länsi-Uusimaasta.

Länsi-Uusimaa ilmestyy kuusi kertaa viikossa, maanantaista lauantaihin.

Uusimmat uutiset, paikalliset keskustelut ja -tarjoukset:
http://www.lansi-uusimaa.fi

Uusimman lehden voit ostaa suoraan sovelluksesta irtonumerohintaan 1,99 € tai 1 kuukauden kestotilauksen hintaan 15,99 €.

Kestotilaus uusiutuu automaattisesti, mikäli sitä ei peruta viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä. Näet voimassaolevat tilauksesi iTunes-tilisi asetuksista. Voit lopettaa tilauksen päättymään nykyisen tilausjakson loppuun iTunes-tilisi asetuksista viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä.

What's New in Version 2.0.0

Huom! Sisäänkirjautuminen tapahtuu jatkossa mediatilin avulla. Mediatili on henkilökohtainen käyttäjätunnuksesi, jonka avulla käytät Keskisuomalainen-konserniin kuuluvien medioiden digitaalisia palveluita. Luomalla oman mediatilin luet ja hallinnoit verkossa tilauksiasi.

Jos sinulla ei vielä ole mediatiliä, voit luoda sen Länsi-Uusimaan www-sivuilla.